keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Happy happy feeling

Hups on taas tää kirjottaminen jääny... Mutta siis, ei mentykään sinne seuraluokkaan helatorstaina koska siellä ei ollut seuraluokkia, mutta tänään oli Hepomäessä TALLIKISAT!:D Ihan ekat kisat siis Demon kanssa, ja poika oli aivan super! Mentiin 60-70cm ja 80cm. Ekassa luokassa tuli yks pudotus josta tuli sit 4vp, ihan oma moka oli kun unohin jättää jalan kiinni. 80cm luokka mentiin sitten puhtaasti läpi, Demo oli mahtava. :) Oli vähän draivari-fiilinki, eli kaikki puhtaat radat palkittiin. Hyvä niin, koska Demppa ei oo mikään nopein ja tein vähän pidemmät tiet että saatais hyvä lähestyminen. Muutenkin oli tosi kiva fiilis koko ajan.

Kuvia en omasta suorituksesta saanut, laitan sit  myöhemmin tänne vähän muita kuvia. Viime sunnuntaina hypättiin Aura opettajana jumppasarjaa, kolme "jumppaa", askel ja isompi. Demo oli sillonkin tosi hyvä, lopuks nostettiin metriin se viimenen. :> Ja nyt sunnuntaina ollaan menossa ihan oikeisiin estekisoihin Herttualaan, sinne mennään vaan yks luokka 65cm koska mukana on myös maastoesteitä eikä sitten tiedä mitä siitä 80cm tulis.. Kokeilumielessä sinnekin siis. Innolla odotan sunnuntaita jo, ja toiseksi senkin takia että alkaa KESÄloma! Jotenkin tää lukukausi on menny tositosi nopeesti.. No mutta en jaksa nyt enempää jaaritella, laitan illemmalla ehkä vielä kuvia.

perjantai 4. toukokuuta 2012

Happy news!

Hohoo oon iha innoissani. :D Meil oli tänää Nitan tunti, mentii semmosta 70-80cm rataa ja Demo oli iha superhyvä! Oli taas kivaa. Sit ollaa toiseks menos kisoihin kahen viikon päästä helatorstaina! Nita tulee sinne myös ihan kisaan sen Kingillä, Aura tietty Sylvillä ja sit vielä Neea Talsilla. :) Ihan sairaan kivaa päästä vihdoin kokeileen kisojakin, tuun sit tänne laittaan kuinka kiellettii ristikkoluokasta ulos.. Ei ny toivottavasti kaikki menee ihan hyvin. Täs nyt näitä viikon takasia kuvia, ekat kuvat otettu viime sunnuntaina kun Bobi tuli meidän kaa mukaan tallilla kuvaan tuntia. (:

Sunnuntaiaamuna tämmöst



Aukku! <3

Bobi:)) <3


huomatkaa paras asentoni..


tää on tosi kiva kuva! Ja huom. mun uus hieno paita :D


Nitan Lola-koira. :)



omfg

Lulu pomppaa!:)



                                          tätä se tylsyys tuottaa.. :D