keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Demon's Dance

 Ajattelin luoda meillekin oman blogin, jos ketään sattuu kiinnostamaan. Aloin siis Demoa vuokraamaan vähän alle pari kuukautta sitten. Aluksi piti ottaa ylläpitohevonen kesäksi, ja tallipaikkaa etsiessäni minulle vinkattiin tälläisestä hevosesta. Lopulta sitten päädyin ruunaa vuokraamaan, ja tässä sitä ollaan. Käyn Demoa vuokraamassa ja hoitamassa 2x viikossa, joskus satunnaisesti jopa kolme. Loin blogin lähinnä siksi, että saan itse tänne kirjoitella kuulumisiamme ja tapahtumia.

Sitten voisin kertoa hieman itse Demosta. Oikealta nimeltään on Demon's Dance (löytyy sukupostista). Ikää löytyy jo 20 vuotta, vaikken sitä itsekään uskoisi ellen tietäisi. Ruuna innostuu ja kuumenee esteillä, sekä maastossa vieläkin enemmän, jonka takia luulisin helpommin alle kymmenen vuotiaaksi. Demsku on luonteeltaan älyttömän rauhallinen ja kiltti, mitä nyt joskus esittää "isoa poikaa". Herkkujen perään tottakai, mutta kukapa ei olisi? ;-) Ruuna asustelee tällä hetkellä Hepomäessä, Ylöjärvellä. Talli on aika pienikokoinen (karsinoita laskujeni mukaan tällä hetkellä 7), joka tekeekin siitä erittäin kotoisan ja mukavan. Maastot ovat aivan mahtavat, vaikka olenkin siellä vasta kerran käynyt tutustumassa. 
Itse en ole hypännyt Demolla hirveän paljon (oikeastaan vain pari kertaa), mutta kesällä otetaan taas kavereiden kanssa tunteja ja päästään hyppäämään oikein kunnolla. :> Uimaankin pitäisi olla mahdollisuus, joten ei muuta kun sinne vaan kesällä sitten. >> Kaikessa yksinkertaisuudessaan Demsku on rauhallinen, yksinkertainen käyttää ja loistava. Muuten sitä en oikeastaan osaa kuvailla, vaikka onkin välillä vähän raivostuttava. :D



^Oho en saanu parempaa
                           Entä se toinen?
Tosiaan, voisin itsestänikin kertoa hieman. Olen 13-vuotta täyttänyt tyttö Tampereelta, kai mua pirteeks vois sanoo. Olen älyttömän jääräpäinen, vien kaikki asiat loppuun, oli kyse mistä tahansa. Ratsastusta olen harrastanut kesällä 5 vuotta, olen Helppo B ratsastusryhmässä ja hypin ratana yli 80cm. Vuokrahevosia olen "omistanut" ennen Demoa hieman epävirallisesti neljä kappaletta, joista mikään ei ole kestänyt syystä tai toisesta kauaa. Pituutta minusta saa irti 164-165cm. Hoidan myös ihanaa risteytysponiruunaa Kravin ratsutalleilla, jota hoitelen kerran viikossa. Sen kanssa tuli jouluna vuosi täyteen, nyt n. 1½ vuotta yhteistä taivalta menty. Kuitenkin loin blogin Demoa varten, sillä siitä on paljon helpompi kirjoittaa kun käyn tosiaan kaksi kertaa viikossa ratsastamassa. Mitäs muuta vielä? No ulkonäöstäni sen verran, että omistan tummanruskeat/melkein mustat hiukset, jotka ylettyvät jonkin verran yli olkapäiden sekä ruskeanvihreät silmät. Hiukset pidän yleensä auki. Minusta saa kysyä lisääkin jos kiinnostaa, en yleensä pure tai potki. :))


Noniin, tästä voisi olla ihan kiva aloittaa. Päivittelen blogia sen pari kertaa viikossa ellen useamminkin, toivotaan että löytyy lukijoita!

Huom.  Kuvien kopioiminen tai niiden luvatta käyttö ehdottomasti kielletty, kaikista kuvista vastaan itse!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti