torstai 26. toukokuuta 2011

Raahautumista, leikkimistä, perus!

Eilen tosiaan tuli taas käytyä tallilla. Nojoo, alkuun oli pientä sähläystä, piti mennä Ronjan kyydillä mut sitte se ei ollutkaan muistanu et tuun, joten tuli harhoiltua bussilla kaupungin toiseen päähän ja takasin. :D Kun tulin kotiin nii pyörä mukaan ja menoks! >> Selviydyin tallille ennen viittä, joten haettiin sit heti hevoset. Demsku kilttinä poikana riuhto ittensä irti, raahas muo vähän matkaa perässään ja meni sitte syömään kun päästin irtin. Kivat muta- ja ruohojäljet jäi selkään, muuten ei sattunu ollenkaan. Vein sit komennellen antautuneen ruunan talliin, harjasin ja laitoin suitset. Lähettiin sit vartin yli viis kentälle Auran ja Ronjan kanssa. Aluks käveltiin aika pitkään, jonka jälkeen lepposaa ravia. Demo meni ihan kivasti. Sit tehtiin pujottelua ym. ja pari kertaa mentiin Auran ja Sylvin perässä possujonoo! :D Ylitettiin myös yksittäistä puomii ilman käsiä ja yhellä kädellä niin, että toinen käsi oli pään päällä. Ihan kivasti meni, tosin meinasin ilman käsiä jopa tipahtaa kun Demsku päätti lähtee kaarteeseen vähän lujempaa. :'> Sit otettiin vähän laukkoja myös yhellä kädellä, ite koitin mennä ilmanki käsii mut ruuna laski päänsä alas ja meinas pukittaa jaja ite meinasin lentää nii ehken sitte.. Laukkailin yhellä kädellä ja tein vähän tasapainoharjotuksia, meni tosi hyvi! :) Sit ruvettiin myös meneen yhtä pientä kavalettii siel kentällä, aluks ihan ravissa (sama kun puomilla, ilman käsii ym.) ja sitte laukassa. Hyvihän se meni, kaikki ponit pysy hanskassa eikä kukaan lentäny! Mentiin molempiin suuntiin jonki aikaa, ennen ku ruvettiin meneen loppuraveja. Mentiin taas Sylvin kanssa possujonoo, jossa Demsku säikähti jotain, jonka seurauksena Sylvi kiihdytti meidän ohi ja koitti saada Auran hillittömästi tippumaan. Eipä tyttö alas tullu, joten mentiin viä jonkin aikaa ravia. Demsku tosi kivasti virkeenä! :) Sitte ruvettiin käveleen ja ottaan kuvia kun tunnin verran oltiin ridailtu.
Alkuun otettiin siis ihan vaan normaalisti kuvia, Aura sattu oleen kiltti ja sai musta ja Demskustaki muutaman. :> Taiteiltiin siellä selässä jonkin aikaa, menin pari kertaa maailmanympäryysmatkan ja olin hetken naistensatulassa ym. ja sitte otin myös Aurasta kuvia. 8)
Ei se oikeesti oo noin pieni, mul vaan on pitkät jalat. :D
Joo, sitte ku oltiin jonkin aikaa temppuiltu niin käveltiin hetki ja lähettiin sit talliin. Demsku tuli nöyrästi perässä eikä yrittäny lähtee todellakaan minnekään. Tallissa riisuin suitset ja suojat + harjasin kunnolla. Vein nopsaan varusteet paikoilleen ja mentiin sit vielä syötteleen poneja. :) Taas saatiin otettuu paaaljon kuvii, laitan pari niistä vielä tänne..

 Lopulta vietiin vielä hepat talliin ja jätettiin rauhaan. Oli taas älyttömän kiva päivä, huomenna vaan pitäis keksiä jotain tekemistä itte ku tuun yksin.. (;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti