tiistai 15. marraskuuta 2011

:D

En mitään parempaa otsikkoa keksinyt? No mutta joo, tosiaan tää on hirveesti jääny kirjottaminen, ja nyt oon sitte vähän kipee joten tulin kirjottamaan..

Hypättiin Auran ja Sylvin kanssa sunnuntaina. Tehtiin kolme estettä: yks pieni muuri, sitten okseri jossa oli vesimatto päällä ja yks tavallinen ristikko joka lopulta nostettais pystyks ja sinne tynnyri alle. Kun oltiin rakennettu esteet, haettiin hepat sisään ja ruvettiin ihan rauhassa hoitamaan.

Joo o Demo taas tosi innostuneen näkönen! :D No ei se oikeesti tollanen ollu, koko ajan korvat hörössä mut tästä kuvasta ny tuli vähän mitä tuli.(; Kuvasta kiitos Auralle! Joo tosiaan hoideltiin ihan rauhassa, meni jotain 40min (..) ja sitte pikkuhiljaa päästiin lähtemään kenttää kohti. Alkukäynnit suju aika nopeesti, sit hetken aikaa vähän taivutteluja ym., Demo oli tosi hyvä! Alkuraveissa oli taas vähän mitä oli, mut kyl se siitä lopulta oli ihan reipas. Laukoissa oli jo vähän pirteempi ja liikku kivasti eteen, tehtiin vähän temponvaihteluita ja sellasta. Pieni käyntitauko ja sitte alotettii hyppääminen ristikosta! Demsku meni ihan kivasti, kerran räjäytti puomit ilmaan ku tuli liian lähelle mut muute selvittiin ihan puhtaasti. :D Sit Aura kävi nostamassa pystyks ja tultiin sitäkin. Nyt suju jo paremmin, molemmat hepat nosti kivasti jalkojaan! Sitte alotettiin pientä muuria, alkuun ravissa ja sitte laukassa. Ei tässä mitään kerrottavaa oo, mentiin molemmat ihan puhtaasti eikä tullu mitään kieltoja tai muuta. Sitteen tuli se Sylville täysin uus okseri, jossa oli vesimatto päällä. Mentiin eka Demskun kaa malliks, oli toosi kiva hyppy! Sitte Sylviki uskaltautu tulemaan moitteetta, aika upee hyppy tuli, siitä on hiano videoki! (; Tultiin tätä viel pari kertaa ja sitte annettiin hetki kävellä. Suunniteltiin eka sellane rata, että muuri - tiukka käännös vesimatolle - vesimatto ja laukanvaihto oikeaan - muuri - pysty. Mentiin myös samalla pientä "kisaa" että kumpi pääsee puhtaasti läpi. Tiettty voitettiin Demon kaa kun Auralla ja Sylvillä tuli muurille kolautus :D Ja kyllä, laskettiin se virheeks. Seuraava rata meni sitten niin että oikeesta tiukka kaarros vesimatolle - VAIKEE laukanvaihto vasempaan - muuri - pysty. Eka este vesimatolle oli oikeestaan tosi vaikee, Demokin vaihto sen vaan ristilaukalle (samoin Sylvi),mut muuten me molemmat selvittii ihan puhtaasti! Nostettiin sitten pystyä niin että tynnyri oli alla ja sen päällä kaks puomia pidikkeissä, nyt korkeus 90cm. (: Tultiin sitä vielä niin että ensin muuri, siitä muutama askel ja sitten hyppy. Demo oli IHANA, askel lähti just hyvästä paikkaa ja viimenen hyppy tuntu ihan parhaalta. :D Oli ihanaa taas pitkästä aikaa hypätä, kumpikaan hevosista ei kiellelly ja paria pudotusta lukuun ottamatta meni täydellisesti. :> Tallille on myös tullut uusi kimo tamma, Anakonda, jota Demo nyt on tässä parhaillaan iskemässä... Playeri mikä playeri. Hoidettiin vielä tallissa hyvin ja annettiin päiväheinät sinne.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti