lauantai 21. huhtikuuta 2012

Messuilua & kuvapostaus

Tänään oltiin Bobin ja Aukun kanssa heppamessuilla, ja oli ihan superkivaa! Katottiin aluks semmosta Nina Fagerströmin pitämää ratsastusdemoa viidelle ratsukolle, joista yksi oli meidä valmentaja Nita hevosellaan Cassias. :) Oli tosi kivaa kattella niitä, sitten katteltiin hetki rotuesittelyjä ennen kun lähettiin kierteleen. Aluks ei tuntunu löytyvän mitään, mutta jotenkin huomaamatta tuli tuhlattua semmoset 120e.. Mukaan tuli satulahuopa (41e), vaaleansininen kisapaita (20e), linimenttiä (7e), raippa (5e), korvahuppu (13e) ja harjoja (yht. reilu 10e) ja ostin myös syötävää hintaan 10e, metrilakuja 5e ja pehmiksen yms. Mutta ostoksia tuli nyt vähäksi aikaa, jäi vaan vaivaamaan kun en muistanut etsiä vaaleampia kisahousuja tai hanskoja. :/ Mutta Hööksiin vaan joku päivä, kyl se siitä. Laittelen nyt taas näitä vanhempia ja uudempia kuvia.


t. Lori-Ann :)<3
 



r. Golden ja t. Lissu
 Linimentti ja pari harjaa.
 Huopa ja raippa, olin tyytyväinen kun ostin nää! Huopaki meni Demolle just sopivasti.
 Tähän olin ihan supertyytyväinen, meni ihan täydellisesti Demolle päähän ja muutenkin aika kiva! Kannatti ostaa. :)



lauantai 14. huhtikuuta 2012

Eilinen + paaaljon kuvia

Eilen oli ihan superkiva päivä, vaikka olikin perjantai 13.! Meillä oli tunti puol viis. Laitettiin hepat aika normivauhtia kuntoon ja sit lämppäämään. Demo tunti heti jo aika virkeeltä ja liikku pohkeesta eteen ja totteli hyvin apuja. Laukkaa ei meinannut nostaa, kun kenttä oli aika hirveessä kunnossa... Nita tuli sit jonkin ajan päästä ja sano, että voidaan vähän hypätä lopussa ristikkoo. Oikeen laukan jälkeen sitten alotettiinkin heti puomilla. Oli tarkotus katsoo mahdollisimman tarkkaan hyvä askel puomille, ja se onnistukin iha hyvin. Sit jossain vaiheessa Demo päätti vähän ampasta, mentiin muutama kierros täyttä vauhtia mut kyl se sit siitä rauhottu ja tuntu että meni paljon paremmin sen jälkeen. :D Jossain vaihees nostettiin esteeks, ja hypittiin sitä ja plaaplaaplaa hyvin meni. Lopult se oli joku 75cm pysty, ja hypättiin sitä sillai koko ajan. Molemmat mentiin Nitan laskelmien mukaan n. 50 hyppyä, voi morjens.. Piti loppuun mennä vähän ristikkoo siis. :D Eli ihan estepainotteinen tunti, oli kyl tosi kivaa! Talliin päästyämme kulu 1h 30min siihen että saatiin hevoset ja varusteet siivottua..

Tänään taas mentiin aika rennosti ilman satulaa, piti laukata kerran yks mäki reippaasti ylös mut siihen meniki yllättävästi neljä kertaa ku oli niin kivaa.. :) Demo oli tosi hyvä ja sit muuten mentiin ihan rennosti. Laitan tähän nyt jotain muutaman viikon takasia kuvia ja näitä uusiakin, tänään otin Kravissa jonkin verran kuvia joten niistä ehkä illemmalla.

 

happy rider:)





Morjesta päivää!
 




kaverit Annemari & Jossu:)
 

lauantai 7. huhtikuuta 2012

Shoppailua ilman shoppailua

Kävin tänään aamupäivästä tallilla Demon luona, ja jouduin toteamaan että puolessa välissä matkaa pyöräni hajosi. Siis polkimet meni ihan lukkoon, vaikka muuten toimi. En siis voinut polkea ollenkaan, ah ihanaa. Soitin iskälle, joka sanoi että meen sen kanssa tallille niin hän tulee sitten mut sieltä hakemaan. Talutin siis pyörän loppumatkan ja välillä alamäessä hyppäsin kyytiin ja annoin sillain mennä. :D Tallilla vaan läpiratsastin Demon, oli muuten tänään tosi hyvä! Sitten kun oon lähössä pois, soitan iskälle että tulis hakeen. Joo no ne onkin vielä kaupungissa, joten lähden sitten hikipäässä juoksemaan pyörän kanssa sieltä pois.. Juoksin sen takia, että olin Bobin kanssa sopinut lähteväni kaupunkiin mahdollisimman ajoissa ja halusin siitä pitää kiinni. Juoksin sitten himaan, jossa totesin että mulla ei oo avaimia mukana eikä ketään kotona. Tuli taas pieni kettuuntunu olo :D! No 20min venailtuani iskä tuli takas, sain oven auki ja lähdin neljän aikaan kaupunkiin. Ajattelin että shoppailisin tänään kunnolla, kun nyt on rahaakin yms., mutta en löytänytkään loppujen lopuksi kun yhdet perus lökärit. Ei tänään oikein ollu sellanen fiilis että haluis hirveesti ostaa mitään, mutta ei sille oikein mitään mahda. Bobikaan ei löytänyt itselleen oikein mitään, joten sitten puol seiskan aikaan lähdin bussilla takaisin. :) Ja nyt täällä, käytiin Lulun kanssa ulkona mut muuten oon pysytelly koneen ääressä. Ajattelin muuten, että voisin laittaa tähän mun ja Demon kuvia vuoden ajalta, kun tässä vähän aikaa sitten oli vuosipäiväkin.. 

 Kevät 2011 ja kevät/kesä 2011.

 Kesä/syksy 2011. :)
 Syksy 2011.
 Alkutalvi 2011.
 Joulu 2011. :)
 Talvi/kevät 2012
 Ja vielä kevät 2012. On meissä jotain kehitystä tapahtunut, nyt rupee tuntuun että Demokin rupee pikkuhiljaa oikeesti toimiin siellä alla. :D Joo tällästä, en muuta keksinyt.

 

perjantai 6. huhtikuuta 2012

Fck you winter

Siis ihan oikeesti, millon toi lumentulo loppuu? Eilen oli taas ihan loistava päivä, aurinkokin paisto viimeseen asti ja muutenkin lumet alko sataan. Ja nyt viime yönä on tullut lisää lunta.. Juu onhan toi valkonen aine iha jees, sitte ku sitä tulee ekat pari kuukautta mut rupee mitta täyttyyn kun tallillakin olis iha semi päästä taas maastoon yms. No, ehkä tää ny tästä pikkuhiljaa.

Täytin viime viikon lauantaina sen 14 vuotta, eipä nyt tuntunut mitenkään kummalliselta mutta rahaa on tullut tähän mennessä sellaset 350e. :) Että vähän edes käteistä, voisin ruveta tekeen jotain pikkuhommia että sais vähän enemmänki rahaa.. TET-paikka luultavasti tiedossa, meen ihan vaan tohon meidän lähikauppaan. :D Jos sinne nyt edes otetaan, toisaalta toi on vaan päivän työharjottelu että tuskin ketään haittaa jos päivän siellä pyörin jaloissa.

Nyt on meidän koiralla sellanen ihku uhmaikä menossa, kun se on jo tottunut meihin ja  alkaa oleen rohkeempi. Eilen kävelin mettässä ihan normaalisti ilman hihnaa, koira perässä. Sit se jää nuuskiin jotain ja kutsun sitä luokse. Ensin Lulu kattelee vähän aikaa pää kääntyillen, jonka jälkeen se lähtee pinkoon takas kotia päin niin lujaa kun jaloista lähtee. Ajattelin vaan että "voi helvetti" ja lähin juokseen sitä kiinni. Tommone koira kyllä juoksee ihan kiitettävää vauhtia niillä pikkukintuillaan, että juoksin ihan järkyttävän lujaa vauhtia varmaan sellaset 100m ennenkun pystyin heittäytyyn koiran eteen. Raahasin sen sitten hihnassa takas samalle paikalle ja jatkoin hihnan kanssa matkaa. Vähän ajan päästä irrotin taas hihnan ja lähdin käveleen. Alkuun meni ihan hyvin, ennen kuin käännyin ja näin koiran pinkovan taas siellä kaukana. Nyt vaan oli sen verran välimatkaa, etten sitä ihan heti sais kiinni. Huomaan sitten vähän aikaa juostuani, että Lulu lähtikin paineleen julkisille päin.. Pysähdyn ja huudan sitä luokse niin lujaa kun lähtee, koira kyllä vilkasee muhun päin mutta jatkaa matkaa. Lopulta sain sen taas juostua kiinni, mutta kieltämättä vähän vtutti... Kaiken lisäks kun nostin Lulun syliin ja lähin raahaan sitä takas paikalleen, joku pappa tulee mun luo koiransa kaa ja sanoo: "Älä opeta sun koiraa nössöks. Jos sää nostelet sitä siitä tulee nössö." Mutisen vaan jotain että tätä ei oo rokotettu nii ei saa haistella toisia koiria ja että morjens. Siihen se pappa sit vielä että "Joo mutta älä si opeta sitä nössöks". Joo o.. Tällästä eilen, pitääpi nyt sitten pitää rakkia hihnassa koko ajan. :DD

 

sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

TEPAN JA AUKUN MUOTISHOW!

warning! teksti sisältää ehdottoman karua katseltavaa.

Pidettiin tänään meidän omantyylinen muotishow tallilla, joten laitan siitä kauniita kuvia tänne. :) Ja meillä on 110% huumorintaju näissä, don't take it so seriously! Ja hauskaa oli, joten ei tuomita kiitos. Muotitietoisia kun olemme.

 

 


 En tiiä yhtään, miten sain itteni näyttään tolta.. :D Ihan ku olisin joku pikkunukke tossa, ja ylävartalo näyttää ihan liian töpöltä.. Joo tällästä.
 

 







  Aukku & Tepa, Huippumallit 2012! Thank you. Juu piti tännekin näyttää, mitä meno todellisuudessa on tallilla. :) Asiallisia kuvia tuli ainaki. Mut kiitti kivasta päivästä Aukku!

Muutoksia

..on tulossa. Vaihdan tämän illan aikana varmaan ulkan ja kuvan tänne ja vähän muuta muutosta. :) Vaihdan myös nimen "My life and Me". Mutta joo, oon taas ollu vähän laiska kirjottaan mutta tuskin se ketään haittaa.. Meille tuli tosiaan tos reilu viikko sitten koiravauva, labbis Niinivuoren Lumottu-Lumi "Lulu". Sen kaa on tulu nyt touhuttua aika paljon, JA SE EI OLE AUKKU NÖSSÖ! Rohkee neiti. :D Täl viikol ratsastin Demolla vaan kaks kertaa kunnolla ja sit pari sillai lepposemmin, kun kenttä on hirveessä kunnossa... Sil lähti tos maanantaina myös kenkä, nii sekin sit vähän vaikutti. Koulussa meillä on nyt ainakin viikon tauko kokeista, ihanaa! Sit on vaan joku ruottin aine ja tälläi.  No mut tossa ny tiivistettyä näitä kuulumisia. :D Ajattelin tänään että kevät vois tulla, mut nyt tuolla taas tupruttaa lunta.. arfhgdssa. Tallilla ei tänää mitää kummempaa, Aukku kuvas mun ja Demon menoo ja oli muutenki tosi kivaa! Laittelen illemmalla semmosen pienen kuvapläjäyksen tästä päivästä, nyt vaan näitä parin viikon aikana otettuja. :)


< Laskeuduin kuralammikkoon..
 Tää on jotenkin sellane kuva josta tykkään!:) Kerranki me molemmat näytetään sellaselta kivalta ja tälläi.. (c) Aukku
 Ja tässä tää meidän itse ihanuus! :) Anteeks vähän huono laatu..










Täs samalla tuli kuunneltua Avicii - Levels (Bass boosted)
tos on tosi kiva rytmi! :D