perjantai 6. huhtikuuta 2012

Fck you winter

Siis ihan oikeesti, millon toi lumentulo loppuu? Eilen oli taas ihan loistava päivä, aurinkokin paisto viimeseen asti ja muutenkin lumet alko sataan. Ja nyt viime yönä on tullut lisää lunta.. Juu onhan toi valkonen aine iha jees, sitte ku sitä tulee ekat pari kuukautta mut rupee mitta täyttyyn kun tallillakin olis iha semi päästä taas maastoon yms. No, ehkä tää ny tästä pikkuhiljaa.

Täytin viime viikon lauantaina sen 14 vuotta, eipä nyt tuntunut mitenkään kummalliselta mutta rahaa on tullut tähän mennessä sellaset 350e. :) Että vähän edes käteistä, voisin ruveta tekeen jotain pikkuhommia että sais vähän enemmänki rahaa.. TET-paikka luultavasti tiedossa, meen ihan vaan tohon meidän lähikauppaan. :D Jos sinne nyt edes otetaan, toisaalta toi on vaan päivän työharjottelu että tuskin ketään haittaa jos päivän siellä pyörin jaloissa.

Nyt on meidän koiralla sellanen ihku uhmaikä menossa, kun se on jo tottunut meihin ja  alkaa oleen rohkeempi. Eilen kävelin mettässä ihan normaalisti ilman hihnaa, koira perässä. Sit se jää nuuskiin jotain ja kutsun sitä luokse. Ensin Lulu kattelee vähän aikaa pää kääntyillen, jonka jälkeen se lähtee pinkoon takas kotia päin niin lujaa kun jaloista lähtee. Ajattelin vaan että "voi helvetti" ja lähin juokseen sitä kiinni. Tommone koira kyllä juoksee ihan kiitettävää vauhtia niillä pikkukintuillaan, että juoksin ihan järkyttävän lujaa vauhtia varmaan sellaset 100m ennenkun pystyin heittäytyyn koiran eteen. Raahasin sen sitten hihnassa takas samalle paikalle ja jatkoin hihnan kanssa matkaa. Vähän ajan päästä irrotin taas hihnan ja lähdin käveleen. Alkuun meni ihan hyvin, ennen kuin käännyin ja näin koiran pinkovan taas siellä kaukana. Nyt vaan oli sen verran välimatkaa, etten sitä ihan heti sais kiinni. Huomaan sitten vähän aikaa juostuani, että Lulu lähtikin paineleen julkisille päin.. Pysähdyn ja huudan sitä luokse niin lujaa kun lähtee, koira kyllä vilkasee muhun päin mutta jatkaa matkaa. Lopulta sain sen taas juostua kiinni, mutta kieltämättä vähän vtutti... Kaiken lisäks kun nostin Lulun syliin ja lähin raahaan sitä takas paikalleen, joku pappa tulee mun luo koiransa kaa ja sanoo: "Älä opeta sun koiraa nössöks. Jos sää nostelet sitä siitä tulee nössö." Mutisen vaan jotain että tätä ei oo rokotettu nii ei saa haistella toisia koiria ja että morjens. Siihen se pappa sit vielä että "Joo mutta älä si opeta sitä nössöks". Joo o.. Tällästä eilen, pitääpi nyt sitten pitää rakkia hihnassa koko ajan. :DD

 

2 kommenttia:

  1. Haha:D Sulla kuulosti olevan aika vauhdikas päivä;)

    VastaaPoista
  2. Juu tommonen perus urheilupäivä.. :D

    VastaaPoista