maanantai 5. syyskuuta 2011

Estetreeni

Eilen oli siis Auran kanssa estetunti. Vaikka tunti alkoikin vasta neljältä, tulin jo yhden aikaan tallille. Koska Auraa ei heti näkynyt, otin Demskun karsinan rauhassa. Olikin oikeestaan aika likanen, joten kesti siinä jonkin aikaa kun kaiken lisäksi hidastelin jonkin verran. Sitten kottarit vaan lantalaan, toin vähän uutta purua karsinaan. Sitten kun Aura ilmestyi paikalle, otettiin ensin Sylvin karsina ja sitten mentiin siivoilemaan tarhoja. Aluks piti ottaa pelkästään Sylvin tarha, mutta innostuttiin ja tuli yhteensä siivoiltuu sitten kolme eri tarhaa. Noo kädet oli jo vähän muussina, mutta kuitenkin tehtiin päivän hyvä työ!:D
Meidän tuntia ennen oli Talsin vuokraajalla Camillalla tunti, joten mentiin sitten Nitaa auttamaan esteiden kokoomisessa. Tehtiin toiselle pitkälle sivulle sarja, johon tuli neljä askelta väliin, ja toiselle jumppasarja (hyppy, hyppy, hyppy, yks askel ja este). :) Tehtäisiin siis samaa juttua meidänkin tunnilla, kuulosti ihan kivalta! Kun saatiin sitten esteet koottua, lähettiin hakeen hepat. Demsku tuli kivasti perässä, nappasin kainalollisen päiväheiniä mukaan niin sais vielä vähän jatkaa syömistä karsinassa. Vietiin suunnilleen samaan aikaan Auran kanssa ponskit talliin, sitten vaan harjailtiin ja laitettiin varusteet. Kello oli sen verran, että lähettiin siinä sitten kentälle. Talsi oli jo lopetellut, joten lähettiin heti kävelemään ja siitä pian raviin. Demsku tuntu tosi hyvältä tänään, taipu mukavasti ja liikku eteen. Sitten vielä laukat, jossa sain käskee ruunaa koko ajan Nitan pyynnöstä eteen. Lopulta suju hyvin molempiin suuntiin. Sitte käveltiin hetki, jonka jälkeen ruvettiin hyppäämään ekaa sarjaa. Molemmat esteet oli alkuun ihan ristikoita. Aluks meni Sylvi, joka meni ihan jees, ja sitte Demsku. Askeleet sopi hyvin esteille. Tultiin vielä kerran, sitte esteet nostettiin pystyiks. En ees tiiä mitä pitäis kirjottaa, kaikki hepat meni moitteetta. :D Vaihettii sit suuntaa ja hypättiin 70cm okseria toisena esteenä, toinen pysy samana pystynä. Nyt siis piti itte vähän myödätä enemmän ym. Ainoo ongelma oli, et Sylvi kiels eka kolme kertaa esteelle, mutta lopulta sai taas luottamuksen ja hyppäs hyvin. :) 
Pikkuhiljaa siirryttin jumppasarjaan. Nyt tehtiin niin et Demo hyppäs ekana. Tie oli kuulemma tosi hyvä, hypyt suju hyvin vaikka yks puomi tippukin maahan. Viimenen hyppy oli ihan jees. Tultiin tätä muutaman kerran, esteet nousi pikkuhiljaa ylemmän. Kukaan ei enää kolautellu ym. Lopuks viimenen este nous 90cm okseriks, joka näytti kyllä vähän pelottavalta, kun en Demskulla ennen sellasta ollu hypänny!:D Noo mentiin sitten, ekat hypyt oli ok, sitten vähän vauhtia ja okseri. Suju tosi hyvin, Demsku hyppäs tosi nätisti! Viimesellä kerralla meni ihan loistavasti, oli tosi hyvä estetunti! Nyt en saanu yhtään kuvia, tällä viikolla kuitenkin lauantaina/sunnuntaina tulee estetunnille kuvaaja luultavasti. (: Meen siis keskiviikkona seuraavan kerran, katotaan mitä sillon tehään..
Sitten vielä käytiin Auran & Sylvin kanssa maastossa loppuravit ja -käynnit, oli ihanaa pitkästä aikaa maastoilla. :) Palailtiin tallille, riisuttiin hepat ja hoidettiin. Tein Demskulle iltaheinät ja -kaurat valmiiks. Lopulta myös pestiin molempien heppojen suitset, ja Johanna tuli illalla pesemään vielä ite Demon! Oli loistava päivä, kattellaan taas keskiviikkona.

Vaihdoin muuten blogin ulkoasun vähän syksyisempään... ;)

- Tepa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti