perjantai 9. syyskuuta 2011

Keskiviikko



En ehtinyt vielä keskiviikosta kirjottaa, joten kirjustelen sen tässä.

Keskiviikko

Tulin normaalisti pyörällä tallille neljän aikaan, oli tosi kiva sää pyöräilyyn, ei satanu mut oli pilvistä, eikä kummemmin ollu tuulikaan riesana. Tulin ennätysajassa 13min tallille :D Sitte haettiin normisti Auran&Ronjan kanssa pienen juttutuokion jälkeen hepat. Demsku tuli kivasti sisälle, hörisi sulosesti Talsille. :> Aura ei tänään ratsastanut, vaan tuli pitämään tuntia&kuvaamaan. Piti laittaa rivakasti hepoille varusteet päälle että päästäisiin ennen sadetta ratsaille. Hoitelin kuitenkin ihan huolella, sitten suojat jalkaan ja varusteet päälle. Nousin jo pihalla selkään, Aura otti satulan toiselta puolelta vastaan niin ettei ihan keikahtanu.. x) Säätelin aikani siinä vyötä ja jalustimia, ja lähettiin sitten kentälle. Demsku veti heti ruoholle, joten alkuun pidin pienen kurinpalautuksen ennen kuin palattiin taas normaaliin matkaan. Koska kentällä oli muitakin ratsukoita, alkuun mentiin ihan pääty-ympyrällä taivutteluja ja kokeiltiin sitä kivaa peräänantookin ravissa ja käynnissä. Jynssättiin tätä aika kauan, sitte mentiin myös puomia ravissa. :) Oli ihan kivaa, Demo liikku hyvin eteen alkujäykkyyden jälkeen ja sain sen jopa kivasti muotoonkin välillä! Sitte pieni tauko ja laukat. Nita huomas fiksusti, ettei mun kannukset osunu kunnolla ruunan kylkiin, joten tuli sitten korjaamaan tilanteen. Nyt rupes tuntumaan huomattavasti paremmalta! Takajaltkin rupes tekeen töitä. Sit kun kenttä vähen tyhjeni ratsukoista, Aura laitto sellasen ravijumppatehtävän "puolikkaista" esteistä meille. Demo ei tahtonu alkuun nostella jalkojaan, mutta lopulta meni kivasti! Sitten laitettiin ihan jumppasarjaks, alkuun hyvin mut sitten vauhti kiihty ja lopputulos oli että jyrättiin viimenen este tolppaa myöten alas. :'D Demskulla oli siis tänään hirveesti virtaa, fiksuna kaiken lisäksi laitoin kevyemmät kuolaimet...! No sitten tehtiin niin, että Aura laitto ihan yksittäisen esteen meille. Alkuun 70cm. (: Sitä mentiin siis, askeleet sopi molemmilla meillä hyvin ja hepat meni tosi nätisti, nyt Demokin tyytyväinen kun pääs purkaan energiaansa hyppyihin!
aluks tätä ravitehtävää                                  

< --- Tässä siis mentiin sitä ravijumppaa, Demo ei todellakaan tahtonut tajuta mistä oli kyse... Meni kyllä toisaalta ihan kivasti, jos miettii et oli pojan eka kerta kun tätä tehään, mutta suurimmaks osaks alkuun vaan tiputti/ pomppi "esteiden" yli. :'D Tämän jälkeen kiihdytti vauhtiaan, otin siinä sitten hallintaan ja tulin uudestaan. Kyllä se lopulta tajus!
Juups, sitten aloteltiin tää yksittäisellä esteellä hyppiminen. Aluks Aura laitto 70cm, hepat oli kuiteski jo hyvin lämpätty joten siitä oli kiva alottaa. Demo meni tosi kivasti, askel sopi hyvin ym., ja meni kivasti siihen nähden että oli jonkin aikaa sitten vielä laukannut turhankin lujaa. Nyt laukka oli kivan hallittu, poika tyksi taas vähän päästä hyppäämään ja purkamaan energiansa siihen! Tultiin muutamaan otteeseen, lopulta hepat oli niin hyvät että Aura päätti korottaa. Kuvasta näkee että takana oli myös puomi, että saatiin vähän kattella itekkin askelta. :)


Haha, ei tän parempaa kuvaa saanu 80cm! :'DD Oon siis tossa ihan hukassa, koska Demsku ponnas ihan liian kaukaa ja tässä lopputulos. Tän jälkeen tipahin etukaarelle laukassa ja jatkoin matkaani siinä, ihan hyvin kuitenkin pysyin selässä ja sen jälkeen pikkunaurut. :D Heti vaan uudestaan, sitten rupes jo sujumaan hyvin, onneks..! Tätäkin tultiin muutamaan otteeseen, kumpikin poni meni tosi kivasti. :>


Tässä olisi sitten tää legendaarinen 90cm! Demo meni ihan sairaan hyvin, askel lähti vähän liian kaukaa kaks viimestä kertaa, tää kuva on viimisestä hypystä, mutta pysyinpähän kyydissä ja tälläi. (: Tää on siis mun ja 20v. vuokrikseni ennätys. Nyt ollaan kaikki kolme (minä, Aura, Ronja) hypätty siis 90cm vuokriksilla jos saan leijua. :') Mut joo, Demsku meni kyl järkyttävän hyvin, en olis uskony että niinkin kivasti menee alkusählinkie jälkeen! Tultiin taas pari kertaa, sitten vaan lepposasti raveja molempiin suuntiin ja käyntiin. Menin ite käveleen Demon vierelle että palautu vähän nopeemmin, oli kovasti hinkua tallille kun raukalla tais olla hirvee pissahätä (ja hyväkäytöksisenä tietää, ettei kentälle saa pissata kuoppien vuoksi). :/ Noo kyl me sieltä sitten aikanaan päästiin, menikin heti asialleen karsinaan ! ;) Hoidin tosi hyvin ja annoin vähän namiakin hienolle ruunalle, joka jäi tyytyväisenä odottamaan iltamössöjä. Tein sitten vielä kaurat ja heinät valmiiksi odottamaan karsinan eteen ja kirjotin hoitovihkoon. Vein varusteet paikoilleen ja mentiin sitten satulahuoneeseen Auran ja Ronjan kanssa syömään eväät + juttelemaan! Oli super päivä tänään, sitten alkoikin satamaan kaatamalla kun päästiin sisälle, joten jätin pyöräni tallille ja menin kavereiden kyydillä kotiin. 8)
batman!!
Juups, eipä sitten kummempaa, kirjustelen taas huomenna tämän päiväisestä ja sitten sunnuntaina siitä päivästä, hejdo!


ps. kaverini Elina kivasti pyysi minua täällä häntä tervehtimään:'D, joten Moi Ellu ! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti