lauantai 17. syyskuuta 2011

Keskiviikko & Perjantai

Keskiviikkona tuupattiin aluks koulua ja sitten mentiin jumppajuttua & vähän jumppasarjaa. En siitä kummemmin kerro, kun muisti pätkii jonkin verran... :D

Perjantaina, eli eilen, sitten oli Nitan tunti. Tulin kaverini Roosan kanssa tallille jonkin verran yli kolme, haettiin heti Demsku sisälle ja harjailtiin. Laitettiin sitten ihan normaalisti valmiiks ja lähettiin jo käveleen kentälle ennen neljää. Aura ja Sylvi oli tottakai tunnilla mukana, sekä myös jo meille vähän tuttu Mimmu Missin kanssa. :) Valitettavasti kentällä pidettiin toistakin tuntia parhaillaan, joten jouduttiin jakaan kenttä puoliks. Alkulämpissä jo Demo tuntu jotenkin hirveen laiskalta ja haluttomalta, sain kuitenkin jotenkin liikkumaan eteen. Laukassa tehtiin ympyrä-tehtävää, eli pitkillä sivuilla oli puomit, ja päädyssä piti tehä aina ympyrä. Pienen tilan takia oli vähän ahdasta kolmisin, mutta hengissä selvittiin!
Tässä siis väännetään alkuraveja, kyllä sain jotenkin pojan liikkumaan, jälkikäteen harmittaa vaan hirveesti ettei kannukset tullu mukaan... Noo sitte ruvettiin vähän hyppäämään ristikkoo.
Mentiin siis sillain, että siinä oli toi ristikko joka kuvassa näkyy, sekä Nitan (vasen reuna) kohdalla suunnilleen toinen ristikko, ja piti siinä sitten pyörittää ympyrää ja hypätä aina ympyrällä esteen. Oli kyllä niiin paljon vaikeempi tehtävä miltä kuulostaa! Kaiken lisäksi oli siis tosi pieni alue, mutta kyllä se siitä lähti sujumaan pikkuhiljaa. Ulko-ohja oli se tärkein juttu, millä käännettiin. Koska en ekalla kerralla saanu Demoo kunnolla eteen, hypyistä saatto hyvinkin tulla sellasii huonoja, ei kuitenkaan kolauteltu yms.






Tässä sitten siitä tehtävästä, katse piti olla koko ajan suunnattuna jo toiselle ristikolle ja tälläin. Joo no sitten tää ristikko korotettiin toosi isoks ristikoks, ja se toinen ristikko korotettiin pystyks ja samaa sitten vaan. Demsku liikku ehkä aavistuksen paremmin, mutta oli kuitenkin viäkin hirveen laiska, joten kunnolla laukattiin kerran koko alua ennen kun siirryttiin tehtävään. Kyl se sinänsä ihan hyvin suju.. :D Noo tän tehtävän jälkeen siirryttiin hyppään sitten yksittäistä. Siinä oli niinkun puomi, kaks askelta ja hyppy. Eka este tais olla joku 70cm(?), Demsku veti sen kolmella askeleella mut sitten tajus vaihtaa kahteen.:) Suju hypyt ihan hyvin, lopulta pysty oli 90cm. Nita meinas vielä korottaa, mutta päättikin sitten laittaa okserin sen sijaan. Hypättiin 80-90cm väliltä sitäkin, lopuks päästiin taas se 90cm ja Demo rupes vihdoin liikkumaan kunnolla ja hyppäs kivasti! Olin siis loppuun tyytyväisin koko tunnista. :) Loppuraveissa meni kivasti joissain kohdin peräänantoon. Sitten Roosa pääs käveleen loppukäynnit ruunalla. Palailtiin pikkuhiljaa talliin, riisuttiin Demsku ja Roosa sai hoidella. Tein ruuat, vein varusteet ja pesin suojat ymym. Normipäivä siis, ei oikeastaan mitään legendaarista tapahtunutkaan!


- Sara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti