lauantai 26. marraskuuta 2011

Lauantai

Eilisestä en jaksanut kirjottaa, kun ei oikein ollu minkäänlaista inspistä. Mut tänään menin sitte puol yhentoista aikaan Kraviin. 11.30 alkais eka puoltuntinen, ajattelin ettei Jest sinne menis kun nyt oli näin valostakin. Noo kyl se sitten olikin menossa. Käytiin eka Bobin kanssa juoksuttamassa Kalveria maneesia, otin vähän liikaakin kuvia ja videoita, jotka laitoin sitten koneelle. Kun tultiin maneesista, menin laittaan Jestin valmiiks. Ruuna oli ihan sika sulonen kun katteli taas pihalle sillain söpösti. :3 Noo nyt ei enää tartte onneks peittää silmiä, joten laitoin vaan sieraimet peittoon ja lähdin viemään ponia maneesiin. Bobi tuli avaan oven meille ja laitto sen sitten kiinni. Hyppäsin selkään ja alotin kävelemisen ihan pitkin ohjin. Oli _tosi_ outoo istua pitkästä aikaa Jestin satulassa, oon sillä menny satulalla joskus keväällä ehkä? Ilman satulaa oon siis vaan menny, mut oli taas kivaa vaihtelua. :) Mentiin ihan käyntiä, otettiin väliin yks ravipätkä mut muuten ihan kävelyä. Tein myös pari takaosakäännöstä ja vähän väistöä. Sitte kun ratsastaja tuli maneesiin, käänsin kaartoon ja hyppäsin alas. Jäin vielä taluttaan Jestiä tunnille, siin olikin vaan kolme ratsastajaa. Tunti meni kokonaisuudessaan ihan jees, paitsi että meitä taluttajia juoksutettiin järjettömän paljon! Juostiin sellaset kaks kierrosta isoa maneesia ympäri ponien vierellä kun ratsastajat halus ravata. Ja sen jälkeen vielä Jestin ratsastaja sano jotain että "huhhuh otti voimille, jalat tuli kipeeks kun kevensin". Miettikööt mitä mä olin joutunu just tekemään! Nojoo, mut tunti meni ihan hyvin, sitte annoin Jestin seuraavalle ratsastajalle ja menin itse Ellun kanssa talliin. Otin siinä karsinan, ja sitten päätettiin olla kilttejä ja otettiin tallin oripojan Zeussin karsinakin. :) Tai no, Ellu sen siivos kun ite leikin Zeussin kanssa. Toin vielä Jestille uutta turvetta ja sitte alkokin melkei jo tunnin tunti. Jesti lähti vielä sinne, sil meni sellanen pikkutyttö Emma joka on iha meidän kaveri. :) Meni ihan kivasti ilmeisesti, pääs Jestikin tänään ainaki liikkumaan paljon! Ellu ratsasti vielä Zeussilla, oli vähän säikyllä tyylillä kun hyppäs kerran oikein kunnolla pystyyn, kerran pukitti ja kerran käänty sillai 360 asteen ympyrän :D! Ton viimesen sain videolle mut muut jäi sit kuvaamatta. Muuten meni ihan jees. :) Illalla vielä käveltiin tallilta pois Auran ja Ellun kanssa, ja nyt sitte ihan katon Talenttia ja syön suklaata.

Huomenna olis tarkotus hypätä Demon ja Sylvin kanssa, katotaan mitä siitä tulee.. Pitäs tulla siitä raporttia nyt kun vihdoin oon terveenäkin! Ei mitään uutta tai jännittävää oikeestaan, tänään oli ihan normipäivä.

1 kommentti:

  1. Voi jos meillä ei olis tota koiraa hoidossa niin olisin voinut tulla huomenna kuvaamaan teitä! :/ No ens kerralla sitten. :)

    VastaaPoista