keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Tiistain ja keskiviikon kuulumiset

En ehtiny (krhm, jaksanut) eilen kirjoitella, joten saatte nyt kuulla kahden päivän kuulumiset tällä erää. :) Joulukuussa koitan melkein, melkein joka päivä päästä kirjottamaan. Se vaan on mulle jotenkin erityinen kuukausi, kun jotenkin tulee rauha maahan ja eletään sellasta lepposta aikaa. Ainoo mikä tän kivan tunnelman pilaa, on että ulkona tulee taivaan täydeltä vettä. Talvesta ei siis tietoakaan, valitettavastikaan. No mut kai ne pakkaset kohta tulee, toivotaan ainakin parasta. Sain eilen suklaakalenterin, päätin nyt tänä vuonna ottaa ihan normaalin, siitä tulee aina jotenkin kotoisampi mieli.. No mutta kuitenkin jatketaan eteenpäin, kerron vähän eilisestä.

Tiistai
Päätin kerrankin olla tiistaina aikasin Kravissa, joten heti kun päästiin koulusta (14.45), tulin sellanen vauhti päällä kotiin ettei mitään rajaa! Matkaa on joku 1,7km ehkä, inhottavasti tähän suuntaan on ylämäkiä. Joo no ehdin sitten just just siihen 15.10 bussiin, joten sinne vaan. Yleensä bussimatka Bobille kestää sen 40-45min, joten arvatkaa vaan menikö hermot kun bussilla kestää melkein tunti sinne! Oon tosiaan tosi lyhythermoinen, ja tiedän varsin hyvin missä aikataulussa bussini kulkee, jonka takia jos se on myöhässä tekisi mieli näyttää keskisormea jokaiselle vastaantulijalle. :D No sit kun vihdoin pääsin Bobille asti, tytön äiti heitti meidät tallille. Kävi heti ilmi, että Jesti menisi ekalla puoltuntisella. Laitoin sitten ruunan siinä kuntoon ratsastajan kanssa. Hain myös siinä välissä Lorin (jolla tänään menisi, lempparini ratsastaa Kravissa) sisälle.
 kys. kuva otettu joskus kauan aikaa sitten, kuitenkin pääasia että tajuatte kuvassa olevan Lorin. :) Hain siis tamman siinä sisälle ja jätin karsinaan joksikin aikaa. Kävin auttamassa Jestin ratsastajan maneesiin, laitoin vyön + jalustimet ja palailin sitten talliin. Puoltuntisen aikana laitoin Lorpalle pintelit jalkaan ja tietty harjailin ja tälläin. Hain vielä Jestin maneesista tunnin loputtua, ennen kuin laitoin Lorin kokonaan valmiiks. Tamma anto laittaa kaikki varusteet ihan kiltisti. Käytiin maanantaina Hööksissä, mukaan tarttu kypärä, hanskat ja kengät. Nyt pääs kaikki ekaa kertaa käyttöön sitten. Ennen kuutta lähettiin maneesiin, odotin hetken ennen kun pääsin nousemaan selkään tuolin avulla.
Alkutunnista käveltiin jonkin aikaa, ennen kun kerättiin ohjat ja tehtiin vähän pysähdyksiä, peruutuksia ja pieniä väistöjä. Lori vastusti vähän ohjastuntumaa mut parani sit kun siirryttiin raviin. Alkuun oli vähän töksähtelevä askel, mutta sai onneks sitten taas askeleen auki ja meni omaa liidokasta raviaan. :) Oli taas ihana päästä tamman selkään, kuten mainitsin on ehdottomasti lempparini ratsastettava Kravista (Jestin rinnalla, tietysti)! Mentiin myös sellasta puomi-/kavalettiharjotusta käynnissä, aluks Lori keskitty hyvin mut toisessa suunnassa tuli huomattavasti enemmän kavalettien pudotuksia ja kolautuksia kun koko ajan meinas keskittyminen herpaantua. Laukat mentiin ihan vapaasti uralla, oli neidilllä kieltämättä vauhti päällä! Mut kivaa se vaan oli, nautin hirveesti laukasta ja oli kiva taas päästellä.. ;) Lori jäi sit vielä tunnille, joten menin riisumaan Jestiltä varusteet kun ruuna ei mennytkään tunnille. Ponin sijaan meni siis Lori, jonka ei aluks pitäny mennä. Lähettiin Bobin kyydillä taas pois. Oli kiva päivä, kuten aina tuuppaa oleen Kravissa! :-)

Tänään menin Hepomäkeen yksin, kun Aura ei tullut eikä Bobi tosiaan enää käy siellä. Mennessäni oli jo pimeetä, vaikka kello olikin vasta neljän tienoilla. Tein ensin Demon ruuat ja hain ruunan sitten sisään. Siinä samassa huomasin viestin Johannalta. Demsku on eilen hierottu, jotenka otetaan tää ja huominen aika rauhassa. :) Pojalla oli tarhassa loimi, joten ei tarvinnu sen kummemmin harjailla. Nopeasti päästiin lähtemään kentälle, menisin tänään ihan rennosti ilman satulaa. Kentällä oli alkuun aika monta ratsukkoa, meidän lisäksi kolme, joten oli vähän tilanpuutetta. Pikkuhiljaa jokainen sitten lähti, ja kun nostelin laukkoja, huomasinkin yhtäkkiä että mehän oltiin siellä viimeisiä! No joo, ihan perustouhuilua muuten Demskun kanssa, alkuun oli aika jäykkä ja tahmee mutta laukoista piristy. Ihan pari nostoo laukkoja vaan tein ja nekin aika vapaasti sai ruuna mennä. Hoidin pojan tallissa hyvin ja annoin pari porkkananpalaa venytyksien kera. :> Lähdin sitten aika pikaisesti kotia kohden, taas tuttua, pimeetä tietä pitkin vaan polkemaan..

Jaahas, sitten vaan sitä Joulua kohti odottamaan! Koitan mahdollisimman usein tänne sitten rustailla, jos nyt tuli useempaan otteeseen tätä tekstinpätkää. :DLöysin tässä tooosi vanhoja kuvia, jotka toi kivasti muistoja mieleen, joten laitan niitä tänne!
Bobi :)<3 #1
 Vasemmalla minä itse ja Bobi. Uskokaa vaan, tällästä meillä on aina, normaaleista kuvista ei edes puhuta. :D Oikealla sitten Bobi ja tämän hoitsu Kalver. Niin no, kuvat sanovat enemmän kuin tuhat sanaa, eikö se niin mennyt?








!

Tokavikassa kuvassa minä ja Aukku joskus 2010 kesällä! Normaalia mielikuvaa meistä on ihan turha yrittää kaivaa, sitä ei kyllä voi saada vaikka kuinka yrittäisi. Viimeisessä kuvassa sitten koko meidän talliporukka koossa (paitsi Eve). :) Itselle tuli jotenkin hyvä mieli kattoessani näitä. :D

Huomenna sitten aloitellaan se Joulukuu, silloin lisää!

4 kommenttia:

  1. Oih, kiva postaus ja mäkin oon päässyt mukaan kuviin! ;)

    VastaaPoista
  2. Niin oot, oikein edustaviin sellaisiin! ;)

    VastaaPoista
  3. Enpä ole ennen kuullu englannin täysveri ravurista ;) näin petsiestä bongaten..

    VastaaPoista