torstai 1. joulukuuta 2011

Runotunnelmia



Nyt päätin jo aikani kuluksi kirjottaa, kun meen tallille  vasta viiden aikaan. Siitä tosin tuskin tulee mitään kummempaa tekstiä, otetaan tänäänki vähän rennommin Demon kanssa. 
Noo, päätin ruveta oikeaksi runoilijaksi äsken ja rustasin siitä muutaman pienen runonpoikasen aikani kuluksi. Tänne en niitä rupea julkaisemaan, ei ole sellaista kamaa sentäs, ainakaan vielä... No mutta päätin siinä sitten ottaa kaveriksi myös piparipaketin ja maitolasillisen, kaikki meni vähän liian nopeasti mahan hellään hoivaan. :D Siinä sitten pähkäiltyäni jonkin aikaa päätin luovuttaa kun ei niistä runoista tahtonu oikein tulla mitään. Ja nyt oonkin sitten päätynyt jostain syystä koneelle, krhm. Kohta pitää ruveta lähteen tallia kohden, taas mukavasti pyörällä tohon pimeyteen. :)

Huomenna oon lähdössä Kuopioon, melkein heti kun vaan oon päässy koulusta. Tai no juna lähtee neljän aikaan ja pääsen kahdelta, mut anyway! Oon sitten siellä viikonlopun ajan isovanhempien luona maalla, saa taas vaihtelua tästä kaupunki-ilmasta. :> Varmaan lähinnä auttelen ruuanlaitossa, kotihommissa jne. Sitten sunnuntaina ysin aikaan kotiin ja siitä melkein heti nukkumaankin kun pitää sit maanantaina jaksaa heräillä! Blogipostauksia kyllä luvassa varmaan edelleen päivittäin, varsinkin junassa kun mulla on hirveän tylsää sen neljä tuntia.

Sit tästä koulupäivästä sen verran, että meillä oli varsin rasittava ja tylsä lukujärjestys. Matikka > Uskonto > Musiikki > Äikkä > Ruotsi > Enkku. Njoo hengissä ollaan, huomenna päästään ehkä vähän helpommalla... Koulun jälkeen kuvailin jonkin aikaa huonolla kännykälläni jotain ihan turhaa, siinä runojen teon seassa. :D 
Pipareita, pipareita..
Jaa tässä alempana vielä mun joulukalenteri, tosiaan otin tänä vuonna ihan normaalin ja alkuperäisen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti