torstai 8. joulukuuta 2011

Lunta, lunta, lunta...

Tänään sato kyllä ihan helkutin paljon lunta! Aamulla kävin kaupassa kun luulin että meillä olisi pikkujoulut, enkä edes mäkeä päässyt alas kun tie oli niin tukossa. Sitten ajattelin lähteä kouluun kävellen, mutta olisin myöhästynyt, joten eikun pyörällä vaan.. Niinno alku meni iha ok, mutta sen jälkeen sitten meninkin ihan kävelyvauhtia (krhm jos sitäkään) kun lumi esti liikkumisen. Koulussa meillä oli aika perus päivä, matikka > uskonto > musa > äikkä > ruotsi > enkku. Ei kummempaa siis. Koulusta selviydyin joten kuten pois pyörän kanssa, kun älysin tulla vähän eri reittiä.. Nyt vaan koko ajan hirveesti sato lunta, ei taaskaan nähny eteensä ja ne hiutaleet oli toosi isoja! :D Ihan märkänä tulin sitten kotiin ja menin koneelle. Tajusin ettei olisi mitään järkeä lähteä haparoimaan pyörällä tallille, joten odotin iltaan asti iskää kotona. Kun hän viimein sitten tuli paikalle, kävin tallilla Demon luona. :) Eka laitoin ruuat valmiiks ja sitten kävin vähän kentällä juoksuttamassa. Kentällä oli toosi paljon lunta, joten aika tarpomista se oli. Mentiin ihan vaa käynti ja ravi läpi, oli vähän tahmee mut kyl se siitä. :D Tallissa sitten annoin pojalle iltaruuat ja kävin myös tekemässä Sylvillekin ruuat jotka sitten tammukalle annoin.

Tässä lähiaikoina on sattunut hirveästi kaikkea ikävää ja tyhmää, mutta samalla myös kaikkea uutta ja jännittävää. On se jännä miten maailma muuttuu ..ja ihmiset sen mukana.

Loppuun vielä pari kesän jäljiltä olevaa kuvaa jotka kansiosta löysin. :)

 Tässä minä ja Jesti, käytiin vähän taluttelemassa.






















Jest ja auringonkukat. Tästä tuli jotenkin kunnon lämmin mieli ittelleni, kun rupee muisteleen kesää! Alempana taas Jasmi-poni piehtaroimassa.

Tässä viimeisenä vielä Jerry, Aukun hoitoponi.

Pahoittelen kuvissa kännykkälaatua. :) Mutta tänään ei kummempaa, huomenna pidän itselläni ansaitun vapaapäivän ja teen kaverin kanssa äidinkielen esitelmää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti