perjantai 9. joulukuuta 2011

Rottaneitokaiset

Ajattelin tässä postauksessa vähän esitellä teille meidän pikkuisia rottia. :> Tänään ei oikeastaan mitään kummempaa, koulun jälkeen menin kaverilleni tekemään äikän esitelmää. Tehään Youtubesta, kun ei muutakaan keksitty. :D Mutta joo, lunta on taas ihan järkyttävästi, nyt kun vaan jaksais aurata noi koneet koko ajan.. Huomenna oon menossa Kraviin ja sunnuntaina Hepomäkeen sitten, silloin lisää tallielämästä. Nyt kuitenkin asiaan; rottien esittelyyn. Tosi monet pitävän rottia "inhottavina" ja "sairauksia levittävinä", mutta ne ovat oikeasti pelkkää huhua. Omasta mielestäni kesyrotat ovat ehkä maailman suloisimpia jyrsijöitä, virkeitä ja aktiivisia joiden kanssa ei varmasti tule tylsää. :)

 Jos suoraan sanotaan, tällä minun neitokaisellani ei edes ole nimeä. :D Tää on aika harvinainen (ja laiton siinä suhteessa, ettei sitä saa kasvattaa) dumbo-rotu. Dumbo tulee siitä, kun sillä on pitkä pääkallo, sekä liian isot korvat jotka ovat aivan liian alhaalla. Suurin osa kavereistani kutsuu neitiä Dumboksi, mutta mulle se on aina ollut Pirpana. Nimi tulee siitä, kun rottien tullessa tää oli niistä kaikista pahin. Kaikkialle mentiin ja mitä vaan tehtiin missä vaan. Nykyään Pirpana on kuitenkin porukan arin ja rauhallisin, ja on tosiaan _arka_. Mulle silti aina se villein ja rauhattomin pikku kakara!









 Tässä olisi sitten Ninni (tutuille Ninnukka). Tämäkin aika erikoinen rotta siinä suhteen, että tyttö omistaa järkyttävän isot silmät jotka ovat aika lähellä toisiaan. :D Kuva otettu kuitenkin kun Ninni tuli meille ensimmäisen päivänä, nykyään tytöllä on tummaa kuonossa, selässä ja takapuolessa. Muuten aika kermanvärinen. :) Porukan nuorin, tosin vaan viikon verran muita nuorempi, mutta selättää mielellään vanhempia ja rökittää kyllä oikein kunnolla! Neidin omistaa siskoni Anna.












 Tässä olisi sitten vielä porukan villein, Lilli. Tyttö on ihan hirveä menijä, saattaa parissa sekunissa juosta koko huoneen läpi ja sen jälkeen vielä hypätä ihmisen syliin. Ei anna missään asiassa periksi ja taistelee kieltämättä viimeiseen asti. Mutta mukava rotskuneiti, oikein innokas. :) Tällä hetkellä varmaan porukan "kingi", selättää melkein aina kaikki muut. Muutenkin vähän taisteluntahtoinen, mutta kyllä se ihan mukava rotta on. ;)












 Eipä noista oikeestaan sen kummemmin kerrottavaa, kunhan saitte vähän kiinni että mitä otuksia on. :) Huomenna taas lisää kun meen tallille!

1 kommentti:

  1. Söpöliinejä, olispa meilläkin mahdollisuus siimahäntiin... <3

    VastaaPoista