perjantai 17. helmikuuta 2012

Kuvapostaus

Dindan onneks en luvannu kirjottaa ahkerasti, mut voisin nyt ottaa ehkä mahdollisesti itteeni niskasta kiinni.. Tänään aika paljon tulee sisältään kuvia koko postaus, mutta jotain asiaakin voin kyllä keksiä. Ehkä suurin tiedotus on sellanen, että Demsku tulee mulle ylläpitoon ens kuusta alkaen. :) Ja senkin ties jo kylläkin puolet lukijoista. Muuten meillä on menny tosi hyvin, mitä ny vähän menny perseelleen noi ilmansatulaa hyppykerrat :D Mutta ei niistä sen enempää, eilen mentiin Aukun&Sylvin kera kavaletteja, oli tosi kivaa!
Oon tässä vähän saanu rahaa säästettyä, ja ajattelin että voisin ehkä käydä hommaan ittelleni uuden turvaliivin, jos joskus saan niinkin paljon rahaa.. Toinen vaihtoehto esim. uudet ratsastushousut, ja kesähanskat tarviin ehdottomasti! Myös joku rento tallihuppari vois olla kiva. :> Näitä kyl löytyis vaikka kuinka paljon, mut laitetaa tähä väliin pari kuvaa mitä on viime aikoina tullu otettua.





Vasemmalla meidän oma ihana rakas roskisdyykkari, oikealla sitten Jesti. :) Nää on molemmat otettu tässä parin viikon sisään, ei mitään älyttömän uusia muttei mitään vanhojakaan. :D











Ja tässä sitten Jerry-poni ja Ninni.














Näin, tosiaan vähän jäänyt tää kirjoittaminen mutta ehkä (vain ehkä) saan taas edes kerran viikkoon tätä tekstiä.. Mutta ei nyt kummempaa. Hiihtolomalla ollaan menossa Leville, ja sitten sen jälkeen Demppa onkin jo ylläpidossa. :) Maaliskuun aikana meille on tulossa myös koira ja kissa, joita ollaan menossa kattomaan ihan lähiaikoina (koiraa huomenna, kissaa maanantaina). Eli aika paljon nyt muuttumassa mun elämässä, mut kaikesta selvitään kyl hengissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti