sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Esteitä!

Jeee oli kiva päivä tänään! :) Tulin tallille siin puol kakstoista, Aura olis tulossa joskus puol kaks joten otin sitten karsinan rauhassa ja hain Dempan sisälle. Päätin tänään harjata käytävällä, kun ajattelin että karvaa lähtis.. Ja onneks harjasinkin, herran jestas en oo ikinä pyöritelly siitä noin paljon karvaa pois! Noo siinä meni sitten ensimmäiset 50min, Aura ehtikin tulla siinä ajassa joten laitoin kamat päälle ja menoks. 

Heti alkuraveissa Demo tuntu tosi hyvältä, sai alkuun mennä vähän rennommin uralla. Sitten siirryttiin keskiympyrälle, jossa Aukku piti hirveetä rääkkituntia. Ei ny, oli ihan sairaan kivaa olla opetuksessa! Demsku taipu tosi hyvin eteen alas ja oli hyvin rento kädelle. :) Pitkästä aikaa oli semmonen oikeesti kiva fiilis. 

 Mentiin siinä sit jonkin aikaa ihan perusjuttuja ympyrällä. Mun piti heittää liivi ja sen alla oleva välitakki pois kun tuli niin älyttömän kuuma, huomasin myös että Demo oli ihan hiessä jo alkuravien jälkeen.. :D Teki kuitenkin hyvin ja rehellisesti töitä, mihin olin supertyytyväinen! Otettiin myös ravissa puomeja mukaan, ja siitä siirryttiin työskenteleen laukassa. Mentiin vähän pienempää ympyrää puomien avulla, ja olin positiivisesti yllättynyt kun Demo taipu tosi hyvin ja meni aika ajoin jopa peräänannossa! Nyt se on ollu laukassa aika jäykkä, joten oli tosi kiva että se on nyt ruvennu rentoutuun enemmän. :) Sitten vähän päästelyä uralla, ennen kuin pidettiin pieni tauko. Sen jälkeen alotettiin hyppääminen, suju tosi kivasti vaikka välillä tuntu että Demppa vaan nappas kiinni kuolaimesta. :D Sit kun ruvettiin meneen pelkkää ristikkoo, suju taas hyvin ja kaikki oli hanskassa. Aura keksi meille semmosen radan, että ristikko > laukanvaihto siinä päällä > pitkällä sivulla oleva pysty > ristikko > laukanvaihto siinä päällä > ympyrän kautta ristikko uudelleen ja vielä laukanvaihto siinä päällä. Demo oli ihana ja teki vaihdot ihan kuten pyydettiin. (: Sitten loppuun vielä vähän isompana pystyä oikeesta kierroksesta, alkuun tuli vähän outoja loikkia ja kerran se lähti ihan liian läheltä, viimenen hyppy onnistu kuitenkin tosi hyvin ja siihen oli hyvä jättää! Oli kerrassaan loistava päivä, laittelen vielä kuvia. :>


lähti vaan vähä liian kaukaa, sen näkee mun ilmeestäkin :D

90cm :)<3
 Aukku toimi kivasti kuvaajana, tulin vasta seitsemän aikaan pois tallilta, eli aika vierähti ihan mukavasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti