keskiviikko 1. elokuuta 2012

Home again, finally..

Nyt päätin tylsyyteeni tänne kirjoitella, kun ei vielä väsytäkään. Elikkä aloitetaan siitä että Demo kotiutui takaisin Hepomäkeen tänään! Oon ihan innoissani kun vaikka kesä on mennyt tosi nopeesti, tuntui silti ikuisuudelta tää laidunkuukausi. Jännitin vähän, miten poika menee traileriin kun sitä oli viime vuonna lastattu tosi kauan.. Onneks meni hyvin, ekalla kerralla tuli kyllä puoliks mutta tulikin sitten katumapäälle ja pakitteli pois. Pienen keskustelun jälkeen tultiin uudestaan ja menikin sitten hienosti. :) Olin helpottunut, ettei pistänyt sen kummempaa showta pystyyn.. Mitäs sitten, no laitumella me hypättiin kerran viime viikon tiistaina kun Aura tuli mukaan. Menin ilman satulaa ja ajateltiin että hypätään vaan iihan pieniä. No lopulta se meni siihen että mentiin 110cm pari kertaa, Demo oli vaan niin imussa koko ajan ja rakasti hyppäämistä, etten sitä viitsinyt "turhaan heittää" ja mentiin sitten vähän isompaakin. Olin supertyytyväinen Demoon, meidän eka 110cm ilman satulaa (ennen korkein oli tosiaan se 80cm). 
 Käytiin saman tiistaina myös Auran ponin, Sylvin luona sen laitumella. Lähettiin maastoilemaan, aluksi Aura ratsasti ja mä kävelin perässä ja kuvailin. Sitten jossain vaiheessa sain itsekin kokeilla ponia, kerran tumpsahdin alas kun Sylvi teki pysähdyksen ja tyytyväisenä kääntyi sivulle enkä yksinkertaisesti jaksanut taistella pysymisestä kun nauroin niin paljon. :D Toisenkin kerran meinasin tulla alas kun Sylvi lähti kiitolaukkaa ja Aura oli tiellä pysäyttämässä meitä ja Sylvi rupes tekeen jotain ihme hyppelyitä. No hengissä selvisin.
Oikeella vielä kuva kun Aura menee. Käytiin vielä toisessakin suunnassa menemässä, siellä oli hetkellinen este kun joku iso kaivuri oli tiellä, onneksi päästiin taas pian jatkamaan matkaa. :) Tän jälkeen mentiin sinne Demon luo sitten. Oli tosi kiva päivä kokonaisuudessaan ja oli ihanaa viettää kunnon heppailupäivä!





 Tältä näytän kun puhun iskälle.. :D
 Tässäpä tää 110cm, on Demo niin hieno. <3
 Siellä oli myös kolme aivan syötävänsulosta shettistä!


















Oltiin myös kaverini Julian kanssa viime viikonloppuna Tahkolla, kun hänen perheellä oli joku sukukokous tjms siellä ja menin sitten huvikseni mukaan. Oli ihan kiinnostava, vähän tylsä reissu kun ei siellä Tahkolla oikein mitään ollut.. Löysin kuitenkin yhden Peakin t-paidan (kuvassa näkyy vähän huonosti), jonka äidin rakkailla rahoilla ostin (37e, sain alennusta jopa). :) Eipä kummempaa, huomenna mennään heti aamupäivästä tallille ratsastaan Sylvi ja Demo! Pelkään vaan, miten jaksan nousta ylös mutta eiköhän se Aura taas herättele. Öitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti