sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Fuck this shit

Ei voi tosissaan ärsyttää näin paljon. Tänään menin tallille ajatuksena käydä vaikka vähän kävelemässä & työskentelemässä Demolla. Tarhasta hakiessani huomasin pojan kuitenkin vähän ontuvan ja arkovan jalkaa. Aluksi luulin sen johtuvan jostain pienestä, kuten jos se vaikka olisi pari kertaa astunut vaan huonosti. Mutta ei, siltä oli irronnut kenkä. Vein sitten talliin ja katsoin vähän kavioo, jepjep loistavasti lohjennutkin. Mietin suoraansanoen että "voi paska, ei voi olla näin huono tuuri". Se kenkäkin katosi jonnekkin bittiavaruuteen, ei näkynyt missään. Onneksi Demolle on tulossa kengittäjä tiistaina, saadaan kaviot hoitoon... Merjakin tulee hoitamaan Demon keskiviikkona, mutta näin voi sanoo suoraan että ne sunnuntain drive-init on jo menetetty. Eli heippa vaan KaamosCupin finaali. Ärsyttää ihan suunnattomasti tää, koska jalka on oireillut jo kohta kuukauden.. aasdfg.

Nojoo asiasta toiseen. Vaihoin tän ulkoasun tälläsen tosi yksinkertaiseen ja tylsän väriseen. En jaksanu panostaa, joten tää pysykööt nyt väliaikasena. :D Sisko kuvas mua ja Lulua metsässä vähän, ja laitoin nyt niistä yhden tohon otsikkokuvaks.

 Molemmat katottiin ku joku ihminen kyyläs meitä puun takaa. :D
 "Oota ny vielä älä ota niitä kuvii"











Nojoo, surkee päivä tällei lyhyesti sanottuna. Ei kai sille voi mitään, tätä huonoo tuuria on vaan jatkunu ihan riittävästi jo.

1 kommentti:

  1. Tää ulkoasu on kivan talvinen :)) mun pitäis ittekki jo vaihtaa..

    VastaaPoista