keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Tauko loppu

Tosiaan on ollut vähän taukoilua blogin kannalta, mutta toivon että mun syyt on siihen riittävän pätevät. Tosiaan ei ole ollut melkein mitään, mistä kirjottaa kun Demo on jo kolmen viikon ajan ollut e.p. Mua on harmittanu koko asia ihan hirveesti, enkä oo jaksanu tänne sitten kirjotella kun ei oo ollu inspistä. Siksi olinkin tänään juoksutuksessa ihan älyttömän iloinen, kun huomasin ettei Demo ollut epäpuhdas lähes ollenkaan. Ehkä tää nyt tästä. Ensi viikolla olisi meinaan dirve-init Niihamassa, ja olisi kiva päästä niihin tai KaamosCupin finaali jää haaveeksi... Toivottavasti tää nyt tosiaan tästä. :)
            Oltiin muuten sillon 3½ viikkoo sitten myös Niihamassa kisaamassa ensimmäiset drive-init! Demo oli upee ja veti hirveetä vauhtia radalla, mentiin kaks luokkaa 80 ja 90. Molemmista tuli puhtaat. Nojoo eipä mulla mitään kummempaa, yritän taas pian saada kirjotettua. 

Tässä joku sekanen video jonka kuvasin ollessani yksin tallilla. Demolla oli suuri ruokahalu ja kerran kävi kamerakin suussa...


 

1 kommentti: