sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Fuck this shit

Ei voi tosissaan ärsyttää näin paljon. Tänään menin tallille ajatuksena käydä vaikka vähän kävelemässä & työskentelemässä Demolla. Tarhasta hakiessani huomasin pojan kuitenkin vähän ontuvan ja arkovan jalkaa. Aluksi luulin sen johtuvan jostain pienestä, kuten jos se vaikka olisi pari kertaa astunut vaan huonosti. Mutta ei, siltä oli irronnut kenkä. Vein sitten talliin ja katsoin vähän kavioo, jepjep loistavasti lohjennutkin. Mietin suoraansanoen että "voi paska, ei voi olla näin huono tuuri". Se kenkäkin katosi jonnekkin bittiavaruuteen, ei näkynyt missään. Onneksi Demolle on tulossa kengittäjä tiistaina, saadaan kaviot hoitoon... Merjakin tulee hoitamaan Demon keskiviikkona, mutta näin voi sanoo suoraan että ne sunnuntain drive-init on jo menetetty. Eli heippa vaan KaamosCupin finaali. Ärsyttää ihan suunnattomasti tää, koska jalka on oireillut jo kohta kuukauden.. aasdfg.

Nojoo asiasta toiseen. Vaihoin tän ulkoasun tälläsen tosi yksinkertaiseen ja tylsän väriseen. En jaksanu panostaa, joten tää pysykööt nyt väliaikasena. :D Sisko kuvas mua ja Lulua metsässä vähän, ja laitoin nyt niistä yhden tohon otsikkokuvaks.

 Molemmat katottiin ku joku ihminen kyyläs meitä puun takaa. :D
 "Oota ny vielä älä ota niitä kuvii"











Nojoo, surkee päivä tällei lyhyesti sanottuna. Ei kai sille voi mitään, tätä huonoo tuuria on vaan jatkunu ihan riittävästi jo.

Talvikuvailua

Nyt on tosiaan tullu _talvi_.  Ensilumen tullessa ajattelin sen sulavan heti pois, mutta kyllä toi maa näyttää edelleen valkoiselta. Teen tästä postauksesta enemmän kuvapainotteisen, koska en jaksa enkä keksi kauheesti kirjoitettavaa. Päätin nyt vaihtaa vähän näitä fontteja, ja jos jaksan niin koko blogin ulkoasun vaihdan talvisempaan... Mutta joo, eilisestä sen verran että aamulla menin Kraviin. Ei ollut tunteja, joten harjasin Jestin hyvin, taluteltiin pikkuponeja ja jossain vaiheessa ehdin ottamaan muutaman kuvankin. Kravista kohta vielä enemmän, mutta sieltä pääsin kotiin vasta neljän aikaan, ja siitä sitten suoraan älyttömän tylsiin juhliin. Ei niistä sen enempää, pelasin koko ajan kännykällä eikä huvittanut olla mukana. Illasta olin vielä kavereiden kanssa. Peruspäivä siis.


Lulusta oli tosi vaikea saada kuvaa, kun se pyöri ja ravisteli itseään koko ajan...










 r. Prinssi

 Tosiaan, Kraviin tuli tollanen 2v. suokkiori. Ajattelin alkuun että se on varmaan täyshullu ja ryntäilee tarhasta läpi, mutta lopulta tuohan vaikutti ihan mukavalta.. Hevosilla oli kaikki vedet jäätynyt, joten Ellun kanssa käytiin
 juottamassa hevosia ämpäreillä. Haettiin myös tän orin viereisessä tarhassa ollut Poika sisälle, kun ravasi vaan tarhaa ympäri ja ruunalla tais olla kylmä.. Ori jäi sinne huuteleen perään ja vaikutti hermostuneelta, en sit tiedä mitä tapahtu kun meidän piti lähtee. Toivottavasti pysy lankojen sisällä.




Näin myös pitkästä aikaa Bobia! Oli tosi kiva nähdä piiitkästä aikaa, ja sovittiin että nähään nyt useemmin. :) Ikävähän tota oli jo ollut. 








Tänään meen varmaan ihan normaalisti tallille, en voi taaskaan katsoa Demon jalkaa kun kenttä tuskin on paremmassa kunnossa kun ennenkään, eikä Demolla oo vielä hokkeja. Katsellaan nyt...


keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Tauko loppu

Tosiaan on ollut vähän taukoilua blogin kannalta, mutta toivon että mun syyt on siihen riittävän pätevät. Tosiaan ei ole ollut melkein mitään, mistä kirjottaa kun Demo on jo kolmen viikon ajan ollut e.p. Mua on harmittanu koko asia ihan hirveesti, enkä oo jaksanu tänne sitten kirjotella kun ei oo ollu inspistä. Siksi olinkin tänään juoksutuksessa ihan älyttömän iloinen, kun huomasin ettei Demo ollut epäpuhdas lähes ollenkaan. Ehkä tää nyt tästä. Ensi viikolla olisi meinaan dirve-init Niihamassa, ja olisi kiva päästä niihin tai KaamosCupin finaali jää haaveeksi... Toivottavasti tää nyt tosiaan tästä. :)
            Oltiin muuten sillon 3½ viikkoo sitten myös Niihamassa kisaamassa ensimmäiset drive-init! Demo oli upee ja veti hirveetä vauhtia radalla, mentiin kaks luokkaa 80 ja 90. Molemmista tuli puhtaat. Nojoo eipä mulla mitään kummempaa, yritän taas pian saada kirjotettua. 

Tässä joku sekanen video jonka kuvasin ollessani yksin tallilla. Demolla oli suuri ruokahalu ja kerran kävi kamerakin suussa...